Ezt a musicalt azonnal látni akarjuk!

Forrás: AFP

-


Nem szeretjük a nagy szavakat, de megkockáztatjuk, hogy ennél pompásabb filmes hírt egyhamar nem fogunk kapni: a végtelenül szimpatikus Channing Tatum és a határtalanul bájos Joseph Gordon-Levitt összeállt egy korhatáros zenés komédia kedvéért, amelyben két pilótát alakítanak, akik mindenféle kalamajkába keverednek. Ugye, hogy ugye?


Mint az ismeretes, az ének és a tánc egyiküktől sem idegen, Tatum a Step Upban, majd a Magic Mike-ban és folytatásában mutatta meg, hogy rövid sztriptízes pályafutása ifjúkorában egyáltalán nem volt elvesztegetett idő, és hamarosan a Coen testvérek Ave, Cézárjában is láthatjuk énekelni és táncolni, Gordon-Levitt pedig többek közt az 500 nap nyárhoz készült, alább megtekinthető csodás klipben perdült táncra Zooey Deschanellel.

Tatum és Gordon-Levitt dolgozott már együtt például az Ámok és A sereg nem enged című filmben, most előbbi társíróját, Michael Bacallt szervezték be forgatókönyvírónak, aki a 21 Jump Streetnek és folytatásának is az egyik írója volt. Mindezt már csak azzal lehetne tetézni, ha bejelentenék, hogy a filmet Tatum és Gordon-Levitt rendezi.