Íme az ügy, melyben közösen lép fel Áder János és Pharrell Williams

-

Megkezdte működését az a honlap, amelyen Áder János államfő kezdeményezésére a klímaváltozás elleni nemzetközi összefogást támogathatják a magyarok.


A köztársasági elnök kedden jelentette be, hogy csatlakozik az Al Gore volt amerikai alelnök által indított – és többek közt a világhírű popsztár, Pharrell Williams által is támogatott – kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy egymilliárd támogatót szerezzen az év végi, párizsi klímacsúcs előtt, ezzel ösztönözve a világ vezetőit a klímaváltozás elleni nemzetközi összefogás megteremtésére.


A fenti képen Áder oldalának nyitólapja, ez pedig Gore-é


Áder János azt kérte-kéri, mindenki csatlakozzon a kezdeményezéshez a www.elobolygonk.hu oldalon.

A csatlakozók nevét, e-mail címét és irányítószámát kéri a honlap, de a magyar adatvédelmi szabályok betartása érdekében neveket, személyes adatokat nem küldenek át az amerikai félnek, mindössze – közjegyzői hitelesítést követően, rendszeres időközönként – a regisztrálók számát.

A kezdeményezés természetesen a honlap amerikai „anyaoldalán” a www.liveearth.org-on is támogatható, ott viszont nem csupán egy szám lesz a támogató, hanem nevét, emailcímét és irányítószámát kell adnia a virtuális aláíráshoz.

Az Áder János indította oldalon van még egy klímakvíz is, az egyik kérdés például ez:Al Gore egy igazán nagy celebet, Pharrell Williamst is megnyert az ügynek, Áder János pedig kilenc hazai híresség videoüzenetét mellékelte. Támogatja a klímaváltozás elleni harcot Gryllus Dániel zeneszerző, Berecz András ének- és mesemondó, Hűvösvölgyi Ildikó és Reviczky Gábor színészek, Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora, Takler Ferenc borász, Bokor Károly, a Magyar Országos Horgászszövetség alelnöke, Szöllősi-Nagy András, a Víz Világtanács tagja és Boros Misi, a Virtuózok egyik győztese is.Pharrell a Föld napján is Al Gore-ral fényképezkedett

It was an honor to celebrate Earth Day with Al Gore, Tim Cook and Lisa Jackson yesterday at the Apple campus. Here’s to creating a healthier, happier planet together liveearth.org

Posted by Pharrell Williams on 2015. április 23.