Évek óta verheti a diákokat egy tanár Tiszabőn

-

Az ügyben nyomozás indult, a tanár ennek ellenére is a helyén maradt.


A törökszentmiklósi és a karcagi rendőrség is nyomoz a Tiszabői Általános Iskola egyik tanára ellen, aki évek óta bántalmazhatja tanítványait - írja az eduline.hu.


A lap birtokába került dokumentumok arról árulkodnak, hogy a tanár fizikailag bántalmazta a gondjaira bízott gyerekeket, káromkodott velük, illetve a jelenlétükben. Az egyik jegyzőkönyvben az olvasható, hogy kollégái szerint még szexuális tartalmú utalásokat is tett a diákok jelenlétében, illetve egyik informatikaórán pornót néztek a tanulók, bár az a jegyzőkönyvből nem derül ki, hogy erről a tanár is tudott-e.

A tantestület és a szülők korábban már többször is az illetékes Kunhegyesi Tankerülethez fordultak, azonban mind az igazgató, mind a tankerület vezetője is kiállt a megvádolt pedagógus mellett.

Az eduline.hu az üggyel kapcsolatban kereste a Kunhegyesi Tankerület vezetőjét, illetve az iskola igazgatóját is. A tankerületi vezető a rendőrséghez irányította az újságírót, az intézményvezető pedig nem reagált a megkeresésre. Az biztos, hogy a tanár a nyomozás ideje alatt is taníthat az iskolában.