Este vasrúddal ütötte, reggel hiába szólongatta, nem ébredt fel

-

Az 59 éves nő maga értesítette a rendőrséget, és beismerő vallomást tett. Azért veszett össze élettársával, mert az számon kérte, miért nem vitt több alkoholt.


Emberölés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 59 éves asszony ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. március 6-án este, előzetes szóváltást követően oroszlányi otthonukban bántalmazta élettársát, aki életét vesztette. A rendőrséget a gyanúsított értesítette 2015. március 7-én, miután reggel, ébredést követően azt tapasztalta, hogy a férfi nem mozdul, hiába szólongatja.

A nyomozók előállították Sz. Pálnét, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, miután hazaért, otthon italozó élettársa szóvá tette, miért nem hozott több alkoholt. Szó szót követett, majd egy vasrúddal többször megütötte a sértettet. A gyanúsított ezt követően elaludt, magára hagyva a bántalmazott férfit.

Sz. Pálnét a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette, és kezdeményezi előzetes letartóztatását.