Esetek, amelyekkel sosem akar találkozni egy Tinder-felhasználó

Forrás: Vs.hu

-

Az alkalmazás 2015 nyaráig 8 millió kapcsolatot hozott létre, de nem mindegyik végződött happy enddel.


A Tinder nevű mobilos randialkalmazás jócskán átalakította, hogyan ismerkednek meg az emberek, és egyben szinonimájává vált a gyors partner megtalálásának is.


A Redditen egy viszonylag új témaként azonban megjelent a sötét oldala is a több mint 8 millió kapcsolatot összehozó Tindernek, ahol felhasználók saját rossz tapasztalataikat osztják meg. Ebből szemezgetett az Independent.


Az unokatestvéremmel kötött össze

– írta röviden az egyik kommentelő, míg egy másik egy lány túlbuzgóságáról számolt be:


Egy olyan lánnyal randiztam, aki már az első találkozásunk előtt beszélt rólam a családjának. És már az első találkozónkon be akart engem mutatni nekik személyesen.

Egy harmadik hozzászóló nem saját, hanem barátja történetét mesélte el. Eszerint a barátját egy ott megismert lány elhívta magához egy házibuliba, a fiú pedig azt gondolta, miért is ne, mi rossz lehet abból. Ott aztán azt vette észre, hogy szinte egy lány sincs a buliban, annál több fiú, akik folyamatosan jöttek és jöttek továbbra is. Mint később kiderült, a lány minden fiút a Tinderen ismert meg, nem azért hogy összejöjjön bármelyikükkel is, hanem hogy minél népszerűbb legyen a bulija.


Egy újabb felhasználó szintén a „barátja” történetét mesélte el, aki szintén az alkalmazás révén ismert meg egy lányt, akivel egy motelba mentek el a fiú kocsijával. Már haladtak a szobájuk felé, amikor a lány azt mondta, hogy a kocsiban felejtette a pénztárcáját, és visszamehetne-e érte. A fiú meg mondta, persze, és odaadta a kocsikulcsot. A lány viszont csak nem akart eljutni a szobába, aztán amikor megnézte a srác, hogy mi történik, nemhogy a lányt nem találta meg, de az autóját sem.

De hogy lányok történetéről is írjunk, az egyikőjük arról a nőgyűlölő fiúról számolt be, aki találkozásuk alkalmával végig arról beszélt, hogy a férfiak mennyivel különbek, mint a nők. „Csodálkozom, hogy miért egyedülálló” – zárta le bejegyzését a lány.

Egy másik női hozzászóló pedig arról írt, hogy a fiú még mielőtt a megbeszélt mexikói étterembe ért, már rendelt neki egy salátát (miért pont salátát?), magának pedig egy tacót. Aztán meg arról beszélt neki másfél órán keresztül, hogy milyen volt az ő modell exbarátnője, és milyen jó volt vele a búcsúszex az előző hétvégén. Arról nem is szólva, hogy egymás után gyújtott egyik cigiről a másikra, amikor a lány nem is bírja a cigifüstöt.


Kaptam egy Tinder-értesítést a telefonomra, aztán rájöttem, nekem nincs is Tinderem. A barátnőm telefonja volt a kezemben...

– írták egy másik bejegyzésben.


Ha további példák érdekelnék, az Independent cikkében még jó párat találhat, ezeket itt érheti el.