Erős blöffel indított Terry Black Vona Gábor ellen

Fotó: MTI / Kovács Tamás

-

Egy sajtófotó kiállításon szerepelt fényképpel próbálja bizonyítani állításait a transzvesztita előadó.


Nemrég a Facebook-oldalán közölt egy fényképet Terry Black transzvesztita előadó, hogy bizonyítsa az állításait, miszerint Vona Gábor, a Jobbik elnökének 2001 és 2003 között voltak homoszexuális kapcsolatai.A kép valójában a 2009-es sajtófotó-pályázaton szerepelt már a „bulvár, humor, zsáner” kategóriájában írja a Magyar Nemzet. A kép azzal az aláírással szerepel, hogy: „Vona Gábornak, a Jobbik elnökének gratulál egy pártaktivista a 2009. június 7-ei EP-választások éjszakáján”.

A transzvesztita előadó a napokban azt állította a TV2 Tények című műsorában, hogy Vonát évekkel ezelőttről ismeri, amikor még egy társaságba jártak, és ahol meleg férfiak rendeztek orgiákat. Vona ezt követően egy sajtótájékoztatón azt mondta, hogy: „Büszke heteroszexuális vagyok” és soha nem járt homoszexuális partikon és nem is fog.

Vona azt mondta: az említett időpontban valóban járt egy értelmiségi körbe, ahol férfiak beszélgettek, méghozzá Orbán Viktor polgári körébe. A pártelnök nem tudja, milyen irányba ment el a kör, miután távozott belőle, de amíg ott volt „nem volt ilyen mozgás” – mondta Vona.