Erős Antónia feljelenti a cukrászcég vádaskodó vezetőjét

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv / Bársony Bence

-

53 tonna, részben mintegy tíz éve lejárt szavatosságú élelmiszeripari termék zárolásával indult az ügy, amelynek érintettje Schobert Norbert és Erős Antónia nevét is szájára vette.


„A cég vezetőjének minden kijelentése komolytalan és a valóságtól elrugaszkodott, így azokat kommentálni sem szeretném, de a szükséges jogi lépéseket megteszem” – mondta a Borsnak Erős Antónia.

A komolytalannak és a valóságtól elrugaszkodottnak nevezett állításokat a Dia-Wellness cég ügyvezetője, Antalicz Miklós tette, részben a társaság Facebook-oldalán, részben a Borsnak nyilatkozva. Azt mondta például, hogy ők minden jogszabályt betartottak, ellenőrzést is mindössze azért kaptak, mert Erős Antónia ismeretségi köréből valaki feljelentette őket. Az ügyvezető nem tudja bizonyítani az állítását, ám a Borsnak azt mondta, az ellenőrök egymás közötti beszélgetéséből hallotta, hogy az ország cukormentes tortájának arcaként is ismert híradós állhat a háttérben. A cégvezető állítja, már kilencmillió a kára, de ez még emelkedik.

Ami Schobert Norbertet illeti, a Bors szerint az ügyvezető pár éve már összetűzött vele, és egy becsületsértési ügyben figyelmeztetést kapott, amiért mérgezőnek nevezte az Update szójás lisztet. Most Erős Antónia fent idézett bejelentése nyomán Antalicz újabb per elé nézhet.