Érettségivel hangol a győriek kézise a BL négyes döntőjére

Fotó: Facebook/Győri Audi ETO

-

A Győri Audi ETO fiatal játékosa, Hársfalvi Júlia túl van a magyar- és matematika-záróvizsgán, a Final Fourba jutott győriek kézilabdázója a klub Facebook-oldalán nyilatkozott az érettségiről. A magyarvizsga szövegértési része szerinte jól sikerült.


„Bár a 60 perc elég gyorsan eltelt, a végén kicsit kapkodtam. A második részben a novellaelemzést választottam, Tamási Áron Szerencsés Gyurka című elbeszélését kellett értelmezni, elemezni megadott szempontok szerint. Igyekeztem mindent figyelembe venni és leírni, remélem tartalmilag és terjedelmében is megfelel” – mondta Hársfalvi.„A matekérettségi első része nem volt annyira nehéz, viszont a második résznél sokat időztem egy-egy feladat fölött. Nem mondanám, hogy könnyű volt. A megoldókulcsot átfutottam, nem szeretem előre nézegetni vagy azon gondolkodni hogy mit írtam jól, vagy mit hogyan kellett volna, júniusban kiderül.”

A kétszeres BL-győztes Győr a montenegrói Buducnost Podgoricával játszik a szombati elődöntőben a budapesti Final Fourban.