Ennél rohadékabb poént nehéz elképzelni

-


Egy török hotel személyzete viccből ráijesztett a brit vendégekre, de nem akárhogyan: arab öltözetben, igazinak látszó játékfegyverekkel, és "benzin" feliratú kannákkal támadtak rájuk a medenceparton. Egyiküket még le is locsolták "benzinnel", majd előhúztak egy öngyújtót is, számol be a Daily Mail.

A 43 éves brit Jason Phythian elmondása szerint az ötcsillagos Grand Yazici Mares hotelben történt mindez, Icmeler városában. Ő volt az, akit lelocsoltak a folyadékkal. Azt mondta, rettegés fogta el, de a szomszéd napozók is az életükért kezdtek rohanni. Phytian panaszt tett a hotelben, de azzal szerelték le, hogy ez csak poén volt. A TripAdvisor utazási oldalon egy nő azt írta, az egyik férfi katonai ruhában volt, és a nála lévő fegyvert néha ráfogta valakire.

A megrettent nyaralóknak később azt mondták, ez egy Hollywood-témájú medenceparti show eleme volt, Rambo és Superman is szerepelt benne, és eddig mindig jól fogadták a nyaralók. Ugyanakkor "néhány jelmezt" a panaszok nyomán ezentúl nem használnak majd.

A brit lap megjegyzi, hogy mindez hat héttel azután történt, hogy egy tunéziai strandon egy ISIS-terrorista 38 embert, köztük 30 britet megölt.