Ennek a snowboardos lánynak eszméletlen szerencséje volt

-

Egy medve követte a japán hegyről lesikló lányt. Már ha nem kamu az egész.


Kelly Murphy a japán Hakuba 47-en snowboardozott vasárnap, amikor úgy döntött, a következő körről egy szelfivideót is készít. A siklás közben a lány zenét hallgatott (Rihanna Work című számát) és dúdolgatott is, azt viszont nem vette észre, hogy egy medve eredt a nyomába. Egy ideig még bírta a tempót az állat, aztán valószínűleg feladta, legalábbis a videó végén már nem látszódik a háttérben.


Sokan azonban arról írnak, hogy a videó kamu, mert a felvételen úgy tűnik, egy barna medve követi, az viszont nem él a japán szigeteken a vadonban, csak fekete medve.

Murphy viszont állítja, valóban megtörtént az eset, és a videó tényleg valódi. Arról beszélt a Metro.co.uk-nek, hogy nagyon megijedt, de előtte nem gondolta, hogy veszélyben lehet az élete, hiszen tapasztalt snowboardozó.

A veszélyről értesítette a hotel személyzetét is, de nem hiszi, hogy bármit tettek volna, hogy ne forduljon elő még egyszer az eset, mert Murphy szerint a hiányos angoltudásuk miatt nem igazán értették meg, miről beszélt nekik.