Embertelen pontrekord, Nyugat győzött az NBA All Star-gálán

Fotó: ANADOLU AGENCY / Seyit Aydogan

-

A 369 pontot hozó mérkőzésen a tavalyi évhez hasonlóan újra Russel Westbrook lett az MVP, de igazából mindenkit csak Kobe Bryant érdekelt.


A Nyugat csapata nyerte az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) torontói All Star-gáláját, mivel 196-173-ra legyőzte Kelet válogatottját.


Kezdődjön a show!


A vasárnapi összecsapás legjobbjává - akárcsak tavaly - Russell Westbrookot választották; az Oklahoma City Thunder ásza 31 pontot dobott.


Erről szól az All Star-gála


A közönség elsősorban az idény végén visszavonuló Kobe Bryantet éltette, a Los Angeles Lakers 37 éves szupersztárja tíz pontot szerzett utolsó, 15. All Star-meccsén. Kobe népszerűségére jellemző, hogy a gála ideje alatt óránként 21 672 alkalommal említették a nevét a Twitteren, miközben maga a mérkőzés csak mintegy 16 ezer említést kapott.


Viszlát, bajnok!


Az utóbbi hat gála ötödik nyugati győzelme alkalmával 369 pontot láthattak a szurkolók, a csapatok ezzel megdöntötték a tavaly felállított, 321 pontos rekordot. A liga honlapjának szemet gyönyörködtető infógrafikáján minden minden elképzelhető tudnivaló megtalálható.


Magic Johnson volt az egyik házigazda


KÖVESD A VS SPORTROVATÁT A FACEBOOKON IS!