Figyelem! Felnőtteknek szóló tartalom.

Elmúltam 18 éves, Belépek. Még nem vagyok 18 éves.

Először meghalt a rábízott kisbaba, aztán feldarabolta munkaadóit is

-

A kínai bébiszittert 20 év börtönre ítélték Párizsban, számolt be róla az Independent. Korábban véletlenül meghalt a két hónapos csecsemő, akire vigyázott, majd amikor hiába ajánlott pénzt a szülők hallgatásáért cserébe, őket is megölte.


A 34 éves Hui Zhang kisbaltával ölte meg volt munkaadóit, miután a lakására hívta őket, hogy megegyezzen velük: ne tegyenek feljelentést, amiért korábban meghalt a rábízott kisfiú.

Mivel hiába ajánlott nekik pénzt, végül megölte a gyászoló Ying Wangot és Liangsi Xuit, utána pedig egy elektromos fűrésszel feldarabolta őket. Közben bekapcsolta a mosógépet, hogy elnyomja a zajt.

A nő elismerte ugyan a gyilkosságot, de azt állította, önvédelemből ölt, mert a pár egy henteskéssel rátámadt a szintén jelen lévő barátjára. A barát azt vallotta, hogy eszméletlen volt, amikor a nő éppen a szülők holttestét darabolta fel, de azt elismerte, hogy segített eltüntetni a maradványokat, amelyeket szemeteszsákokban a Párizs keleti részén fekvő vincennes-i erdőbe vittek.

Az ügy akkor derült ki, amikor még 2012 nyarán két kocogó talált egy lábat, majd néhány nappal később egy kutya egy megcsonkított törzset. A további kutatás azonban eredménytelen maradt, míg végül a gyilkos nő és barátja el nem árulta a rendőrségnek, hogy hol kell keresniük a maradványokat.

A kisbaba sosem került elő.

A párizsi bíróság a nőt 20 év börtönre ítélte, de barátját bizonyítékok hiányában felmentette a gyilkosság vádja alól.