Előkerült a 2 éves kisfiú

-

Az elkóborolt hatvani kisfiút a család egyik ismerősénél találták meg, épségben.


Egy idős asszonynál találták meg azt a kétéves kisgyereket, aki délelőtt sétált el otthonról – tudta meg a Velvet. Az információt a rendőrség megerősítette. A lap szerint az asszony a család ismerőse, a gyerek épségben hazakerült. A rendőrség közleménye szerint a kisfiú nyomára 19.10-kor bukkantak a családhoz köthető hatvani lakóházban. Az nem derült ki, hogy a kisfiú pontosan hogyan került oda, illetve miért nem értesítette korábban az idős nő a családot, hogy nála van a gyerek.


A Blikk napközben beszélt az apával, aki azt mondta, a 2 éves Tamás anyja és nagyanyja volt otthon a két gyerekkel. Az ajtó nyitva volt, a kisfiú pedig már eléri a kertkapu kilincsét, így tudott meglépni.

A gyereket 10 órán keresztül rengetegen keresték Hatvan utcáin, beszállt a Készenléti Rendőrség, a helyi polgárőrség és közterület-felügyelet, a Veszprém Megyei Kutató-mentő Szolgálat és több mentőkutyás szervezet is. A kutyák a játszótér felé vezető úton érezték a nyomát, ám egy kereszteződésnél elvesztették a szagot.