Élőben köszöntek el Sebestyén Balázsék

Fotó: Facebook / Class FM

-

Utoljára szólt szerda reggel a Morning Show Sebestyén Balázsékkal a Class FM-en.


Kedden még úgy tűnt, a műsorvezető és stábja nem köszönhet el a hallgatóktól. A rádió vezetősége ugyanis egy közleményben azt írta: az analóg sugárzás végéig már nem jelentkezik élőben a népszerű reggeli műsor, vagyis november 19-ig a legjobb adásokból hallhatnak válogatást a hallgatók. Arra hivatkoztak, hogy Sebestyén Balázs tévés elfoglaltságai miatt minimalizálni akarja rádiós munkáját.

A műsorvezető Facebook-oldalán videóüzenetében hazugságnak nevezte a rádió állításait. Azt mondta, levélben felmondtak nekik, holott ők készen álltak rá, hogy november 18-ig vigyék a műsort, és hogy ezt bizonyítsák, szerdán hajnalban ott lesznek a rádió épülete előtt.

Késő este újabb fordulat történt, a műsorvezető szintén Facebook-oldalán jelentette be, hogy a rádió vezetése mégis megengedi nekik a szerdai műsorkészítést.

Az utolsó adásban így Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc, valamint a stáb hét év után élőben köszönt el a hallgatóktól. A műsor esetleges folytatásáról azt mondták, szívesen rádióznak tovább, de csak olyan adónál vállalnak munkát, amelyiknél nem lesz cenzúra, mert nem akarják egyik párt szekerét sem tolni.

A Class FM analóg sugárzása november 19-én szűnik meg, mert lejár a rádió frekvenciahasználati engedélye.