Élő rádióműsorban szóltak neki, hogy csalja a férje

Fotó: AFP / EVA HAMBACH

-

Az Ashley Madison nevű házasságtörő társkereső oldal már most rengeteg szomorúságot hoz a világra.


Felháborodtak a rádióhallgatók, miután az egyik ausztrál rádióműsorban a műsorvezetők élőben közölték egy nővel, hogy a férjének felhasználói fiókja volt a házasságtörési szolgáltatásokra specializálódott Ashley Madison nevű társkereső oldalon. A Nova FM reggeli adásának a műsorvezetői felajánlották a megcsalásukra gyanakvók hallgatóknak, hogy kiderítik, megalapozott-e a gyanújuk, és a társuk regisztrálva van-e az Ashley Madisonon. Mindezt azért tehették meg, mert hekkerek a héten az internetre borították az összes adatot, amelyet az oldal feltörésével megszereztek.

Kíváncsi volt a férje érintettségére Jo is, ezért megkérdezte a férfit, aki határozottan azt felelte: „Ne hülyéskedj! Házasok vagyunk, van két gyerekünk.” A műsorvezetők viszont megtalálták a nevét a feltört adatbázisban, és ezt közölték is a betelefonáló nővel, aki mielőtt letette a telefont, csak annyit mondott: „Undorítóak ezek a weboldalak”.

A műsorvezetők kifejezetten kínosan érezték magukat ezek után, de ez sem mentette meg őket a dühöngő kommentáradattól, amely a nagy leleplezésüket követte.