Elmarad a Miskolci Jegesmedvék–HC Nové Zámky-meccs a Mol-ligában

Fotó: Getty Images / Doug Pensinger

-

A HC Nové Zámky nem vállalta az utazást, ezért elmarad a Mol-liga döntőjének első meccse. A Miskolci Jegesmedvék így megszerezték első győzelmüket.


A Mol-liga döntőjének 2015. március 8-án este 18.00-ra kiírt első összecsapása elmarad, mivel a HC Nové Zámky nem vállalta az utazást. A győzelem így automatikusan a Miskolci Jegesmedvékhez került. A finálé a Miskolci Jegesmedvék 1–0-s vezetésével folytatódik majd szerda este, a második mérkőzéssel, továbbá a vétkes felet pénzbüntetéssel kell sújtani. A Mol-liga a további lépések megtétele érdekében nagyon rövid időn belül tárgyalja majd az esetet – tudatta a Magyar Jégkorongszövetség honlapja.

A HC Nové Zámky a Mol-liga-döntő menetrendje kialakításakor jelezte, hogy mivel a szlovák harmadosztályban is szerepel, és ott is bejutott a fináléba, annak a két győzelemig tartó párharcnak a második és esetleges harmadik mérkőzésére pedig március 7-én, szombaton, illetve 9-én, hétfőn kerül sor; ezért kérte a Mol-liga döntő mérkőzéseinek későbbi időpontra történő halasztását.