Egyre rosszabbul vannak a kábítószerező törökszentmiklósi fiatalok

-

Két terhes nő is kábítószerezett, a császármetszéssel világra hozott csecsemők nem sokkal később meghaltak. A nők súlyos, életveszélyes állapotban vannak, két fiatal férfi állapota is romlik.


A háromból két kábítószerező törökszentmiklósi fiatal férfi rosszabbul lett a pár napja bevett dizájnerdrogoktól, így már lélegeztetőgépre kellett őket tenni az intenzív osztályon- mondta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet sürgősségi betegellátó osztályának vezető főorvosa, Kondor Klára.

A szolnoki kórházban levő harmadik fiatalembert még mindig a sürgősségi osztályon ápolják, állapota kissé javult.

Az intenzív osztályon az MTI-nek azt mondták, hogy a gépi lélegeztetésre szoruló két fiatalember, valamint a császármetszésen átesett két nő állapota is súlyos, életveszélyes. Az RTL híradó közölte vasárnap, hogy a két újszülött kisfiú belehalt abba, hogy az anyák drogoztak. Az újszülötteket ellátó Semmelweis Egyetem betegjogokra hivatkozva nem adott tájékoztatást az ügyről, az MTI-nek viszont megerősítette az információt a családok ismerőse.

Csütörtök éjszaka és péntek délelőtt vittek több embert súlyos állapotban a kórházba a mentők, az ügyben a rendőrök múlt pénteken vettek őrizetbe egy 39 éves törökszentmiklósi férfit.