Egyre közelebb kerül egymáshoz Hamilton és Palvin Barbi

Fotó: WireImage / Dave M. Benett/amfAR16

-

A háromszoros Forma-1-es világbajnok autóversenyző már többször mutatkozott együtt a 22 éves magyar szupermodellel különböző gálákon, és Cannes-ban sem volt ez másképp.


A Cristiano Ronaldo volt barátnőjével, Irina Sajkkal is sokat pózoló Hamilton a Cannes-i Filmfesztiválon ismét modellekkel vette körbe magát, majd egyik este a Gotha nightclubba Palvin Barbarával együtt érkezett meg, néhány órával később pedig egy autóval távoztak. Persze mindketten állítják, hogy csak barátok, mindenesetre nagyot küzdöttek a fotósokkal, próbálták eltakarni az arcukat, de a paparazzók így is több képet készítettek róluk. A Daily Mail le is hozta ezeket.


Láthatóan jól érzik magukat egymással


A Corrierre dello Sport olasz napilap közben arról számolt be, hogy megromlott a kapcsolat Hamilton és a Mercedes vezetősége között, ezért elképzelhető, hogy a vb-címvédő a hétvégén kihagyja a Monacói Nagydíjat. Ez azonban annyira valószínűtlen pletykának tűnik, hogy csak említés szintjén foglalkozunk vele.

A cannes-i kalandok és az olasz pletykák után Hamilton már ismét belevetette magát a munkába, bringára pattant és közel 50 kilométert tekert egy hegyen, mindezt dokumentálta az Instagramon is.


Did a 30 mile bike ride to the top of the mountain today. Amazing feeling, achieving your goals! #TeamLH #TrainHard #HammerTime

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által közzétett fénykép,