Egy volt Real-játékos unokahúga is meghalt a terrortámadásban

-

Lassana Diarra, a francia válogatott középpályása azt írta, az unokahúga, Asta Diakite is meghalt a péntek esti párizsi terrortámadásokban.


Lassana Diarra is pályára lépett a francia válogatottban a Németország elleni péntek esti barátságos meccsen. A középpályás jelenleg a Marseille focistája, de játszott a Real Madridban is.

A meccs után a Twitteren közölte: „A tegnapi párizsi és Saint Denis-i drámai események után ma reggel nehéz szívvel értesültem a hírekről. Ahogy talán már hallottátok is, az unokahúgom, Asta Diakite a több száz ártatlan áldozat egyike.”

„Fontos, hogy mindannyian, akik az országunkat képviseljük egységesek maradjunk a horrorral szemben, amelynek nincs színe, nincs vallása. Tartsunk össze szeretetben, tiszteletben és békében. Köszönöm az üzeneteket, vigyázzatok magatokra és a szeretteitekre, az áldozatok pedig nyugodjanak békében.”Diarra válogatottbeli csapattársa, Antoine Griezmann is szörnyű órákat élt át: míg ő a Stade de France-ban élte át az öngyilkos merénylők robbantásait, addig a húga a Bataclanban volt a koncerten, a lány végül túlélte a merényletet.