Egy vasi főszerkesztő halállal büntetné az EU "vérbeli tökfejeit"

-


„Vérbeli tökfejek képviselik az EU-t. Majd bolondok lesznek a törökök megvédeni Európát Európa helyett. A kedvezményeket természetesen elfogadják, élnek velük, de a migrációt eszük ágában sem lesz meggátolni. Hiszen ők is – 100 millió muzulmán! – az EU-ba törekszenek. Az ilyen Junckerek méltó megbüntetése érdekében kell majd visszaállítani a halálbüntetést. Mielőtt még a muszlim hódítók alkalmazzák – ellenünk”

ezzel kommentálta a Facebookon a hétvégi EU–török csúcsról szóló egyik hírt Gyurácz Ferenc. A posztot a Nyugat.hu szúrta ki. Gyurácz Ferenc az idei vasi irodalmi Prima-díjas közíró, a Vasi Szemle főszerkesztője és a Szombathelyi7 önkormányzat által támogatott közéleti hetilap egyik publicistája.

A Nyugat.hu felidézi egy a menekültválsághoz kapcsolódó korábbi, szintén szemlézett cikkét, amelyben „fekete gyomnövények vad, vegetatív burjánzásáról” írt a Bécsben látott fejkendős, muzulmán nőket látva.

Egy újabb posztjában Gyurácz megvédte Huszár Gábor szentgotthárdi polgármestert, aki közben már maga is elnézést kért országos vihart kavaró okfejtése miatt, mely úgy szólt: „bizonyos üzleti körök” és a zsidó állam állhat a párizsi terrorakciók mögött.