Egy tanú szerint Deutsch füvezett

Fotó: MTI/MTVA / Mohai Balázs

-

Még 24 évvel ezelőtt egy szórakozóhely vécéjében.


Ma folytatódott az a személyiségi jogi per, amelyet Deutsch Tamás indított az őt drogozással vádoló Juhász Péter ellen. Juhász 2014 decemberében azt állította, a Fidesz politikusa nem mondott igazat akkor, amikor az Origónak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy sosem drogozott.


Deutsch Tamásnak - a szeretet hangján.Sajnálom, ha neked szektának tűnik, hogy vannak emberek, akik becsülettel kiá...

Posted by Juhász Péter on 2014. december 13.

Ma elméletben három tanú jelent volna meg a tárgyaláson Juhász mellett, de végül csak egyikőjük ment el. A másik kettőnek még a következő tárgyaláson lesz esélye vallomást tenni – tudósított róla az Index.

Juhász azt állította szerdán, hogy 11 ember erősítette meg neki, hogy drogozott Deutsch, olyan pletykákat is hallott miszerint kokainfüggő volt.

Az egy megjelent tanú azt mondta, 1991-ben a Nincs Pardon nevű helyen találkozott Deutschcsal, és a vécében páran, köztük Deutsch is elszívott egy marihuánás cigit. Már korábban is kipróbálta a tanú a füvet, ezért biztos benne, hogy nem csak egy sima cigarettát szívtak el.

A fideszes politikus ezután megkérdezte a tanút, hogy emlékszik-e arra, hogy dohányzott is, amire nem emlékezett. Deutsch viszont a tanúra nem emlékezett, és megerősítette, sohasem drogozott. A tárgyalás végén pedig kiemelte: „Juhász januárban tanúk sorát ígérte az interneten, de csak mitikus tanúk vannak, egyetlen hús-vér tanút sikerült csak állítani”.