Egy kék Mazda sofőrjét keresi a rendőrség

-

Nyíregyházán ugyanis balesetet okozott, de továbbment. A rendszám ismeretlen.


A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. február 16-án 2 óra 15 perc körüli időben egy ismeretlen forgalmi rendszámú, kék színű, Mazda egy elsőbbségadást jelző táblát figyelmen kívül hagyva nekiment egy Suzukinak.

A baleset következtében személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett a járművekben. Az ütközést követően az ismeretlen sofőr megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről - olvasható a police.hu, amely szerint a baleset a Táncsics utca és a Vasvári Pál utca sarkán történt.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen forgalmi rendszámú, kék színű, Mazda típusú személygépkocsi vezetőjének a jelentkezését, valamint azoknak, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető és ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.