Egy hercegnő is lehet fekete, még ha azt is mondják, hogy nem

-

Nagy örömben részesült az a kislány, akit fekete színe miatt csúfoltak egy ausztrál plázában.


Májusban szeretett volna a három éves aboriginal kislány, Samara Muir az egyik kedvenc Disney-szereplőjével, a Jégvarázs Elsa királynőjével találkozni egy melbourne-i bevásárlóközpontban. Akkor erre mégse került sor –írta a Mashable –, mert miközben édesanyjával a sorban állt, egy másik anyuka azt mondta a kislánynak, hogy nem tudja miért öltözött be Elsának, hiszen ő nem fekete. Amikor Samara anyukája, Rachel kérdőre vonta az anyukát, hogy mégis hogy képzeli ezt, a nő két lánya közül az egyik Samarára röhögött és mutogatva azt mondta:


Te fekete vagy és a fekete csúnya.

A kislánynak nagyon rosszul estek a sorban állás közben elhangzott mondatok, nem volt hajlandó elmenni az aboriginal táncóráira és megpróbálta lekaparni a bőrét. Rachel ezután írta meg a történetüket Facebook-oldalán.


My daughter was in tears when we were at watergardens for the frozen activities as a mother & her 2 daughters told my...

Posted by Rachel Muir on Sunday, May 31, 2015

A bejegyzést nagyon sokan látták az interneten, a kislány pedig részt vehetett egy különleges vacsorán Melbourne-ben, ahol a Jégvarázs két főszereplőjével is találkozhatott. A kislány kedvencének. Elsának csak annyit tudott mondani: „szeretlek”.


Feeling a little bit to specialThanks to Tara & the guys at The Langham Very much appreciated xx

Posted by Rachel Muir on Saturday, July 4, 2015