Egy fogadónak jól jött Koman öngólpassza

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-

Koman Vlagyimir nagyot hibázott a Diósgyőr–Videoton bajnokin, de aki bundát sejt, az tévedésben van: csak egy ember nyert vele, ő is elég keveset.


Koman Vlagyimir a Videoton elleni bajnokin meglőtte élete első NB I-es gólját. Sokáig vezetett is vele a Diósgyőr, mégsem nyert, nagyrészt mert a középpályás adott egy öngólpasszt a 93. percben: az ellenfél térfeléről adott volna haza, de borzasztóan rövid volt a labdája, amit lefülelt Felipe Oliveira (3:40-nél a videón).Aztán a 95. percben még fordított is a Vidi, fel is merült a fogadási csalás gyanúja, elvégre a 90. perctől már 350-szeres pénzt fizetett a fehérvári siker. Ám a csalás ezúttal kizárt, legalábbis itthon.

A meccs 80. perce után ugyanis mindössze egyetlen ember fogadott a Videoton győzelmére: az illető száz forintot tett fel erre, és ötezer ütötte a markát, vagyis 4900 forintos nettó nyereséget könyvelhetett el – közölte a Szerencsejáték Zrt. a Metropol című lappal.

Koman a maga részéről elismerte, hogy hülyeséget csinált, de nem akar letargiába esni, sőt most már motivált, hogy a következő meccsen javítson.