Egy fa és egy villanyoszlop állította meg a Milan-játékos Ferrariját

-

Ha már M'Baye Niangnak nem sikerült. A francia csatárnak nem most gyűlt meg először a baja a vezetéssel. Niang nem sérült meg, de két meccset biztosan ki kell hagynia.


Szombatról vasárnapra virradó éjszaka Milánóban autóbalesetet szenvedett az AC Milan francia futballistája, M'Baye Niang. A támadó egy Ferrarirval próbált meg közlekedni az olasz városban, azonban az út végét egy fa és egy villanyoszlop jelentette.


Megbánta a Ferrari


A Gazzetta dello Sport információi szerint Niangtól rögtön vért vettek, de a vizsgálat nem mutatott ki alkoholt a játékos szervezetében. Niang az autó kinyíló légzsákjainak köszönhetően viszonylag olcsón megúszta a balesetet, de váll- és bokafájdalmai miatt várhatóan kér mérkőzést – az Alexandria elleni kupaelődöntő és a Sassuolo elleni bajnokit – így is ki kell hagynia. Más források szerint viszont ennél nagyobb a baj, mert a játékos bal kereszt szalagja is megsérült, ez pedig akár két és fél hónapos távollétet is jelenthet a játéktól.

Nem ez az első eset, hogy Niang bajba került kocsikázás közben 2014-ben már a Milan játékosaként a Montpellier csapatánál töltött egy szezont kölcsönben, amikor balesetet szenvedett ugyancsak egy Ferrarival. Az eset után másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték közúti veszélyeztetésért. De már az olasz hatóságok is jól ismerik: 2012-ben milanos szerződése első napjaiban jogosítvány nélkül (nem otthon hagyta, hanem még nem volt neki) vezetett, amikor megállították a rendőrök Milánó központjában. Azonban ahelyett, hogy elismerte volna a szabálysértést, azt állította, hogy ő nem is az, akinek hiszik, hanem a nála kilenc évvel idősebb Bakaye Traoré. Nem jött be.