Egy év házasság után szakított Button és felesége

Fotó: AFP / JUNG YEON-JE

-

A Forma–1-es világbajnok, Jenson Button és Jessica Michibata gyakorlatilag napra pontosan egy éve házasodott össze Hawaiin, a kapcsolatuk azonban most véget ért – írja a Daily Mail.


„Jenson és Jessica úgy döntött, hogy külön folytatják. Baráti volt az elválás, harmadik személy nincs a dologban” – nyilatkozta szűkszavúan Button szóvivője.

A most 35 éves versenyző és a 31 éves japán modell 2008-ban egy tokiói bárban találkozott először, nyolc hónappal később kezdtek el randizni. Kapcsolatuk soha nem volt zökkenőmentes, 2011-ben egy kis időre külön is váltak, de aztán ismét egymásra találtak. Button 2014 februárjában, Valentin-napon kérte meg a nő kezét egy 250 ezer font (több mint 100 millió forint) értékű gyűrűvel.


Keveset találkoztak, elhidegülhettek egymástól


Korábban rendszeresen posztoltak közös képeket a különböző közösségi oldalaikra, az utolsót azonban október 28-án tették ki, akkor épp nyaraltak.


#calilife ☀️

Posted by Jessica Michibata on Wednesday, 28 October 2015

Button idén szeptemberben a Daily Mailnek elmondta, hogy ugyan házasok, de nem élnek együtt, hiszen mindkettőjüknek nagyon fontos a karrier, a pilótának Monacóban, a modellnek Tokióban van háza. „Jessica élvezi a munkáját, modellkedik, van egy tévés műsora, és szerepel egy készülő japán filmben is. Ritkán látjuk egymást, de élvezi, amit csinál, és ez a fontos” – mondta akkor Button.