Egy egyetemista lányt is megvertek a biztonsági őrök az ELTE buliján

-

Három fiatalt, köztük egy egyetemista lányt is megvertek a biztonsági őrök a Lágymányosi Eötvös Napokon (LEN) – vette észre az Index a bejegyzést az esemény Facebook-oldalán.


A verekedést az őrök kezdeményezték, írja a megvert lány, továbbá hogy tudomása szerint valaki videóra vette az esetet, ezért a segítségét kéri, hogy eljuttassák a felvételt az illetékesekhez.


Az esemény az ELTE Hallgatói Önkormányzatának négy részönkormányzata szervezte (az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a Lágymányosi Campuson lévő Informatikai Kar, a Társadalomtudományi Kar és a Természettudományi Kar Hallgatói Önkormányzatai). A rendezvény résztvevői szerint azonban hivatalosan az K&B Fest Kft. a lebonyolító, akik a nemierőszak-ügy miatt elhíresült ELTE-TÓK-gólyatábort is szervezték – írja az Index.

Egyes hírek szerint a többnapos rendezvényen már csütörtökön is több verekedés történt, pénteken a katasztrófavédelem munkatársainak is ki kellett menniük a helyszínre. Ugyancsak pénteken bejelentés érkezett a rendőrségre is, hogy a biztonsági őrök valakit bántalmaztak.