Egy ebéddel előzte meg, hogy elraboljanak egy nőt

-

A 17 éves fiú valószínűleg ezzel megmentette a nő életét.


Montrealban hősként ünneplik a 17 éves Malyk Bonnet. A fiú egy veszekedő párt látott az egyik buszmegállóban, majd meghívta őket ebédre, és mivel gyanús volt neki az egész helyzet, felhívta a rendőrséget. Ekkor derült ki, hogy a férfit már körözik.


Bonnet a CBC News-nak azt mondta, akkor lett figyelmes a párra, hogy a férfi üvöltött a nővel.


Nem igazán volt gyengéd vele, és elkezdtem őket figyelni, mert attól féltem, a férfi megüti a nőt.

Az erőszakos férfi aztán megkérdezte a fiútól, hogy mennyibe kerül egy közeli állomásra a jegy, ekkor derült ki, hogy ugyanoda mennek. Amikor leszálltak a buszról, a fiú felajánlotta nekik, hogy meghívja őket ebédelni a közeli étteremben.


A fiúnak ugyanis az volt a terve, hogy megpróbálja őket emberek között tartani, és akkor talán nem bántja majd a férfi a nőt.

Bonnet ezt követően hívta fel a rendőrséget azzal, hogy azt hiszi, egy emberrablásba keveredett. A hatóságok ekkor már kerestek egy 29 éves nőt, akire illett a fiú leírása. Az is kiderült, hogy a férfi már volt börtönben amiatt, hogy a korábbi barátnőjét bántalmazta és halálos fenyegetéseket küldött neki.

Miután a rendőrség kiérkezett, Bonnet nem tudott beszélni a nővel, de úgy látta, nagyon megkönnyebbült.


Szemkontaktust váltottunk, és könnyes volt a szeme. Tényleg nagyon boldog volt.

A montreali rendőrség hadnagya, David Guerin a CBC-nek úgy nyilatkozott: szerinte a fiú a cselekedetével megmentette a nő életét.