Egy dühös férfi levizelte utastársát a Párizsba tartó repülőn

-

Az incidens miatt az Algériából induló Air Mediterranee járata három órás késéssel érkezett meg Párizsba, a Charles de Gaulle repülőtérre. Nem ez volt az első pisilős eset, Gerard Depardieu-ről is van egy történetünk.


Az Air Mediterranee Algiers városából Párizsba tartó járatán hétfőn egy férfi utas félmeztelenre vetkőzve rávizelt egy másik emberre a gépen – írja a Daily Mail. A férfi állítólag azon húzta fel magát, hogy nem dohányozhatott, és alkohollal sem szolgálták ki a fedélzeten. A felháborodott ember összeverekedett a levizelt utastársával, végül a légiutas-kísérők terítették le a földre, a gépnek pedig le kellett szállnia Lyonban, hogy kettejüket átadják a rendőrségnek.


Az Airbus A321-es gép, rajta a164 utassal három óra késéssel érkezett meg az incidens miatt Párizsba.


Depardieu is odapisilt

Nem ez volt az első repülőn pisilős eset. Tavaly szeptemberben egy 27 éves férfit letartóztattak a Portlandi Nemzetközi Repülőtéren Oregonban, amiért az Alaszkából repülő JetBlue járatán a fentihez hasonló akciót hajtott végre. Akkor a tettes majdnem végigaludta az utat, majd amikor felébredt, szembehugyozta az utastársát . Ráadásul közben elvesztette az egyensúlyát, emiatt más utasokat és csomagokat is eltalált.


A Daily Mail szerint a leghíresebb repülőgépen pisilő férfi Gerard Depardieu. A színész 2011-ben a CityJet Párizsból Dublinba tartó járatán könnyített magán a gép folyosóján, amikor a repülő még a földön volt. Állítólag a vécében akarta elvégezni a dolgát, de arra kérték, hogy várja meg, amíg felszáll a gép, mert addig nem hagyhatja el ülőhelyét. Erre azonban nem volt hajlandó. A színészt végül leszállították a gépről.