Egy 43 éves szűz kapott a balesetben elvesztett helyett új hímvesszőt

-

Mohammed Abad hatéves volt, amikor egy közlekedési balesetben szétzúzódott a pénisze és az egyik heréje.


A biztonsági őrként dolgozó edinburgh-i férfinak a karjából metszettek ki bőrt a 8 inch, vagyis több mint 20 centiméter hosszúságú hímvesszőhöz, amely akkor működik, amikor a férfi megnyom egy gombot, amely a heréjéhez juttatja el az információt. Mohammed Abad száz műtéten ment keresztül, mire működőképes lett a férfiassága.

A bionikus péniszhez kapott egy további eszközt is, amely két gumicsövet tartalmaz, ezek a gyomrából származó folyadékkal töltődnek fel, és ezek szükségesek az erekcióhoz.

Az orvosi beavatkozások három éven át tartottak. A The Sun című brit lapnak a férfi úgy magyarázta el a készülék működését, hogy amikor akcióba akar lépni, akkor megnyomja a "bekapcsolás" gombot. Amikor befejezi, akkor a másik gomb jön. Mindössze néhány másodpercet igényel - közölte, majd azt is hozzáfűzte, valószínűleg lesznek olyan nők, akik ki akarják próbálni.

A férfi hatéves korában egy balesetben egy autó alá esett, amely fél kilométeren át vonszolta. Ekkor roncsolódott össze a pénisze és az egyik heréje.