Egész jó időnk lesz a következő napokban

Fotó: MTI / Sóki Tamás

-

Vasárnap még akár 20 fok is lehet, utána 15-17 fok közötti maximum várható a köpönyeg.hu előrejelzése szerint. Péntektől viszont jön a hideg.


Vasárnap

Eleinte erősen felhős, párás idő lesz, majd északnyugat felől csökken a felhőzet, és szép napos idő alakul ki. Néhol megélénkül a nyugati szél. A hőmérséklet reggel 4 fok körül alakul, délután 15 és 20 fok közötti tavaszias enyheség lesz, csak a tartósabban borongós északkeleti tájakon lehet hűvösebb.


Hétfő

Reggelre sokfelé válik párássá a levegő, a Dunától keletre többfelé alakul ki köd. Napközben általában változóan felhős idő lesz, de a keleti, északkeleti vidékeken egész nap borús, ködös maradhat a levegő. A Dunántúlon 16, keleten 10 fok körül alakul a maximumérték.


Kedd

Párás időre számíthatunk, napközben erős felhősödéssel. Északkeleten, északon néhol kisebb eső is előfordulhat. Marad az enyhe november: 17 fok körül várható a csúcshőmérséklet.


Szerda, csütörtök

A párásság megszűnése után napos, gyengén felhős időre van kilátás. Csapadék nem valószínű. A hőmérséklet délutánonként 15 fok körül alakul.


Péntektől

Fokozatosan gyengül a nappali felmelegedés: hamarosan 10 fok alatt maradhat a legmagasabb hőmérséklet.