Edd azt, amit Hosszú Katinka!

-

Világbajnok úszónőnk bemutatta második könyvét, az Iron Lady - Az átalakulás című könyvet, és piacra dobta az Iron Series termékcsaládot.


A Hosszú Katinka – ötszörös világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó, olimpikon úszónő – és a BioTechUSA által közösen kifejlesztett, Iron Meal fantázianévre hallgató termékcsalád magas fehérjetartalmú, hozzáadott vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat tartalmazó, étkezéshelyettesítő italport és az Iron shakert foglalja magában. A csokoládé és eper ízekben elérhető, 7x50 g kiszerelésű Iron Meal gluténmentes, cukortartalma alacsony, nem tartalmaz aszpartámot és hozzáadott transzzsírt. Az Iron Meal rendkívül széles körű felhasználásra készült, az élsportolóktól a hétköznapi emberekig mindenki fogyaszthatja.


Így néz ki az Iron Shaker

Nem akkor állok meg amikor elfáradtam, hanem amikor elvégeztem a munkát! #Iroady Iron Nation #IronModeI don't stop when I'm tired. I stop when I finish the job! #IronLady #IronNation #IronMode

Posted by Katinka Hosszu on Sunday, 15 November 2015

A sportolónő korábban így nyilatkozott az új termékről: „Sokszor rohanok én is, edzésről tárgyalásra vagy médiamegjelenésre, és van, hogy nincs időm leülni enni, ilyenkor gyorsan megiszom egy ilyen turmixot. Tudom, hogy sokan vannak, akik hozzám hasonlóan egyik helyről a másikra sietnek, de akár az anyukáknak is jó lehet, akiknek a gyerek mellett nincs idejük enni, és persze a növésben lévő fiúknak is tökéletes.”


Az új termék


A sajtótájékoztatón bejelentették azt is, hogy már kapható Hosszú Katinka második motivációs könyve Iron Lady – Az átalakulás címmel, amely a 2013-as barcelonai világbajnokságtól napjainkig terjedő időszakot foglalja össze.


Hazaértünk és mit foghattam a kezemben? A második könyvemet! :) Hogy tetszik? Nekem nagyon! Ti is a kezetekbe vehetitek...

Posted by Katinka Hosszu on Monday, 9 November 2015

„Más, mint az első. Ez nem arról szól, hogy valaki a pályafutása mélypontjára került, és hogyan jut fel ismét a csúcsra. Ez a könyv egy olyan emberről szól, aki rájött, mennyi minden mást is el akar érni a sportban és az életben, mint hogy címeket nyerjen, és hogy ott legyen a neve a bajnokok között. Katinkában 2013-ban tudatosult, hogy ő az Iron Lady, de akkor nem tudhatta, ez még csak az egész átalakulás kezdete” – mondta Shane Tusup, Hosszú Katinka edzője és férje.

Szintén friss hír, hogy elindul a The Iron Series Tour elnevezésű könyvdedikációval egybekötött országos road show, ahol a rajongók a BioTechUSA üzleteiben találkozhatnak az Iron Ladyvel.