Ébresztő átvert honfitársaink! – riadót fújt a Békemenet szervezője

Fotó: MTI/MTVA / Varga György

-

Újabb riposzt a Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány részéről a Magyar Kétfarkú Kutyapártnak és a Vastagbőr blognak.


A bevallottan kormánypárti és részben állami pénzekből tevékenykedő Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány a minap már megtámadta a Magyar Kétfarkú Kutyapártot és a Vastagbőr blogot, miután pénzgyűjtés indult, hogy abból állják a bevándorlásellenes plakátok rongálóinak büntetését. A CÖF-CÖKA szerint ez a két szervezet külföldi pénzből támogat vandalizmust és folytat lejárató kampányt a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen. Most újabb közleményben ostorozzák a plakátellenes kampányt.


Mindazok, akik a menekültáradattal összefüggő súlyos és egyre növekvő veszélyekből is csak rövidtávú belpolitikai hasznokat akarnak húzni, s egyetlen szempontjuk, hogy a magyar társadalom védelmében fellépő kormánnyal szembemenjenek, nem mások, mint felelőtlen politikai kalandorok.

A CÖF-CÖKA szerint a két szervezet mögött valójában a baloldali ellenzéki pártok „nyakunkba húzzák a tömegekből kiszűrhetetlen terroristákat, a zöldhatáron átkelők által behurcolható afrikai betegségeket, elveszik a közlekedő emberek napi biztonságérzetét, és felkínálják az idegen gazdasági bevándorlóknak a véges számú munkalehetőségeket".

A kormányhoz közelálló szervezet azzal próbálja felrázni az „átvert honfitársakat", hogy már régen nincs szó szolidaritásról, csupán „lementek kutyába, a kutyafáját!"