E-könyv olvasó helyett daganatos szövetmintát kapott a postán

-

Kicsit összekeveredtek a címek a FedEx csomagküldő szolgálat rendszerében. A Bristolban élő James Potten legalábbis nagyon meglepődött, mikor nem azt kapta kézhez, amit eredetileg megrendelt.


A 37 éves férfi egy Kindle e-könyv olvasót rendelt, és azt hitte, hogy az eszköz meg is érkezett, amikor a FedEx-től telefonáltak hozzá, hogy megpróbálták kiszállítani hozzá a csomagot, de nem volt otthon. Potten hazasietett, a futár pedig újra csöngetett a neki címzett pakkal. A dobozon valóban Potten neve szerepelt, de annak tartalmát biztosan nem neki szánták. Az e-könyv olvasó helyett egy daganatos szerv szövetmintáját tartalmazta a csomagolás. „Mikor kinyitottam, kisebb sokkot kaptam” – fogalmazott Potten a BBC szerint.


A minta Kaliforniából érkezett, és eredetileg a Royal Free Kórházba szánták Londonba. A kórház úgy nyilatkozott, hogy amennyiben valóban az ő intézményük a valódi címzett, magyarázatot várnak a FedExtől, hogy a kavarodás miként történhetett meg.

A csomagküldő szolgálat elnézést kért a hiba miatt, és kiemelték, hogy megfontolnak bizonyos jövőbeli változtatásokat a hatékonyabb működés érdekében.