Dzsudzsák meglepőt nyilatkozott a törököknek

Fotó: http://www.bursaspor.org.tr/

-

Dzsudzsák Balázs örül annak, hogy a török fociválogatott kijutott az Európa-bajnokságra, még akkor is, ha ezt a magyar csapat kárára tette.


A 28 éves szélső visszatért klubjához, a Bursasporhoz. A csapattal kapcsolatban mindig jól értesült Bursaspordabugun.com oldal szerint magángéppel érkezett meg a Yenisehir repülőtérre, majd részt is vett egy rövid edzésen.


Dzsudzsák a szerdai edzésen


A török újságírók persze rákérdeztek Dzsudzsáknál arra, hogy Törökország egy hajrában lőtt szabadrúgásgóllal nyert Izland ellen, és mivel Kazahsztán is győzött Lettországban, így a magyarok helyett a törökök jutottak ki legjobb csoportharmadikként az Európa-bajnokságra.


Örülök annak, hogy Törökország kijutott az Eb-re.

Az jobban meglepett bennünket, hogy a kazahok nyerni tudtak a lettek ellen. Remélem, hogy mi is kijutunk” – idézte Dzsudzsákot a Bursaspordabugun.com.


A klub honlapja néhány nappal ezelőtt arról írt, hogy a vezetők nem elégedettek a magyar szélsővel, ezért elbeszélgetnek majd vele, ha visszatért a válogatottból. Közben a csapat hivatalos újságjának címlapján Dzsudzsák Balázs feszít egy Rolls Royce-szal.


Az újság legutóbbi címlapjai