Dzsudzsák még az Eb előtt Kínába igazolhat

Fotó: http://www.bursaspor.org.tr/

-

Több török oldal, így a Bursaspordabugun.com és Bursahakimiyet.com.tr is arról számolt be, hogy a Bursaspor elnöksége úgy döntött, hogy megválik Dzsudzsák Balázstól és Tom De Suttertól.


A komoly anyagi gondokkal küzdő török csapat vezetősége nincs megelégedve a nyáron szerződtetett két játékos teljesítményével, ugyanakkor mindkettőjüknek komoly fizetése van, ezért logikusnak tűnik, hogy eladják őket. Dzsudzsák ugyanakkor már pályára lépett a Dinamo Moszkvában és a Bursasporban is ebben az idényben, így csak olyan klubba igazolhat, ahol még nem kezdődött el a bajnokság.


Villámkarrier lehet a török kitérő


A török lapok azt írják, hogy több szempontból is Kína felé akarják küldeni Dzsudzsákékat a bursai vezetők, egyrészt ott még nem rajtolt el a bajnokság, másrészt az idén hatalmas pénzeket mozgósító kínai klubok könnyedén ki tudnák őket vásárolni élő szerződésükből. Kérdés, hogy az Eb előtt a magyar válogatott támadó mennyire szívesen igazolna Kínába.

Dzsudzsák a legutóbbi fordulóban a Genclebirligi ellen a 83. percben állt be csereként, előtte a Basaksehir elleni bajnokit pedig a kispadról nézte végig.