Dzsudzsák, Fiola és Lovrencsics is a Fradiban?

Fotó: AFP / ANGELOS TZORTZINIS

-

Előbbi kettő inkább csak pletyka, utóbbinak jóval nagyobb a valószínűsége.


A Lech Poznanban kevés lehetőséget kapó Lovrencsics Gergővel nem hosszabbít szerződést lengyel klubja, és a Rangado.hu információi szerint egyre közelebb kerül a Ferencvároshoz, ahol Roland Lamah helyére érkezhet. A belga szélsőnek lejár a szerződése, és szeretne ismét Nyugat-Európában játszani.


Lovrencsics Lamah helyére érkezhet a szélre


Fiola Attila is szinte biztosan távozik Felcsútról, az NSO szerint a Bajnokok Ligája-csoportkörbe vágyó Ferencváros őt is szeretné leigazolni, de egy esetleges jó Eb-szereplés esetén a hátvéd akár külföldre is szerződhet.


Fiola ára felszökhet az Eb-n


Nyilván Dzsudzsák Balázs esete a legkomplikáltabb, a Bursaspor átadólistára tette a válogatott szélsőt, aki a hétvégén megsérült, és valószínűleg utolsó meccsét játszotta a török csapatban. „Múlt héten Lovrencsics került be a fradista köztudatba, mint leendő érkező, ma meg Dzsudzsák nevét emlegették névtelen népligeti forrásaink, mint tuti érkezőt” – írja a Ckozep.hu szurkolói portál.


Dzsudzsák még többet pacsizhat a Groupamában?


A hírt persze illik visszafogottan kezelni, mindenesetre korábban Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója is azt nyilatkozta, hogy tárt karokkal várnák Dzsudzsákot.