Dzsudzsák: Budapestről jöttem, készen állok az új kihívásra

Fotó: MTI / Kovács Tamás

-

Dzsudzsák Balázs ismét Törökországba utazott, és a hétfői orvosi vizsgálatok után aláír a Bursasporhoz.


A török klub honlapján látható videofelvételen a landolást követően rögtön a magyar válogatott szélsőjének nyakába akasztották a klub sálját, majd már így nyilatkozott:

„Budapestről érkeztem, és készen állok az új kihívásra. Száz százalékig pozitív benyomást szereztem a klubról előző látogatásomkor, mindenki kedvesen fogadott. Remélem, a legjobb tudásom szerint tudom segíteni a csapatot” – mondta a Dinamo Moszkvától érkező Dzsudzsák.

A 28 éves játékost az egyesület történetének egyik legnagyobb igazolásának tartotta az interjút készítő riporter, Dzsudzsák pedig története második bajnoki címét reméli a csapattól, de mindenképpen dobogón szeretne zárni a Bursasporral.Óriási tisztelettel fogadtak

„Hétfő reggel lesz az orvosi vizsgálat, azután pedig aláírhatok. Örülök, hogy véget ért a bizonytalanság, hiszen nagyon fontos, hogy mihamarabb játszhassak. Remélhetőleg jövő héten be is mutatkozhatok már. Óriási tisztelettel és szeretettel fogadtak már most, remélem, sok örömöm lesz itt” – írta Facebook-oldalán Dzsudzsák.

Dzsudzsák 2008-ig a Debrecen játékosa volt, majd a PSV Eindhovenben szerepelt három éven át. Oroszországba előbb 2011-ben az Anzsi Mahacskalához igazolt, majd egy évvel később került a Dinamo Moszkvához.

A Bursaspor az előző idényben hatodik helyen zárt a török bajnokságban.