Dzsudzsák állítólag igent mondott a Bursaspornak

Fotó: VS.hu / Kummer János

-

A Bursaspordabugun.com cikke szerint Dzsudzsák Balázs elfogadta a török Bursaspor ajánlatát, így már csak a két klubnak kell megegyeznie egymással.


A Dinamo Moszkva magyar válogatott középpályása csütörtökön a Facebook-oldalán elismerte, hogy Isztambulban járt, és megnézte a Bursaspor sportközpontját. „Elmondtam több interjúban is, hogy nekem más klub a prioritás, de azt is hangsúlyozom, hogy a végsőkig én sem várhatok, hiszen játszani szeretnék, pontot tenni az ügy végére. Mindig elmondtam, hogy ha konkrétum lesz a jövőmmel kapcsolatban, akkor én magam fogok erről beszámolni ezen a Facebook-oldalon legelőször, mindenki előtt” – írta akkor Dzsudzsák, utalva arra, hogy a Herthába szeretne elsősorban igazolni, de egyelőre nem sikerült megegyeznie a berlini klubbal.


Dzsudzsák: Oroszországból Törökországba?


A Bursaspordabugun.com viszont azt írja, hogy Dzsudzsák igent mondott a Bursaspor ajánlatára, eszerint évi 2 millió eurót fog keresni a török klubnál. A Dinamo Moszkva 2 millió eurót kér érte, de állítólag a törökök által ajánlott 1,5 millió euró is elég lesz Dzsudzsák távozásához, tekintve, hogy fél év múlva lejár a szerződése, így akkor már nem kapna érte pénzt az orosz klub.