Dzsudzsák: A görögök kerete erősebb

Fotó: AFP / JOHN THYS

-

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának jól jött, hogy bokasérülése miatt pihenhetett.


Az elmúlt időszak megterhelő volt, nemzetközi kupamérkőzések és orosz bajnokik váltogatták egymást, kissé elfáradtam, így egy kis pihenés még jól is jött

– mondta Dzsudzsák Balázs, az orosz Dinamo Moszkva és a válogatott balszélsője. Reményei szerint ott lesz a görögök elleni, vasárnap este 20.45-kor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőn. Az esélyekről így nyilatkozott:


Ha összehasonlítjuk a két névsort, a vendégeké erősebbnek tűnik, de azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a helyszínen húszezren lesznek velünk. Márpedig ez jelentős erőfölény, nemde?

A válogatott győzelemért fog hajtani, nem elégednek meg a döntetlennel. Hozzátette: „Arra kell ügyelnünk, hogy a taktikát betartva, forró szívvel, de hideg fejjel tartsuk kontroll alatt a meccset.18.45-kor nyílnak a kapuk

Két órával a vasárnapi Magyarország–Görögország labdarúgó-Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés kezdete előtt, azaz 18.45-kor nyitják ki a Groupama Aréna kapuit. A magyar szövetség (MLSZ) azt kéri a szurkolóktól, hogy amennyiben lehetséges, időben és a kevés rendelkezésre álló parkolóhely miatt tömegközlekedéssel érkezzenek a stadionhoz, ezzel elősegítve a gyors beléptetést.

Sipos Jenő szóvivő elmondta, hogy érdemes lesz korán érkezni, mert az MLSZ hangulatfokozó programot szervezett a meccs előtt. Az F csoport ötödik fordulójában a harmadik helyen álló magyar válogatott a mindössze egy ponttal a csoport utolsó, hatodik helyét elfoglaló görögöket fogadja.