Durva bulival vágott vissza a gúnyolódóknak a táncoló kövér pasi

-

Hollywood egyik legmenőbb helyén volt a parti, amit a netezők szerveztek neki - írja a Mashable.com


Sean O'Brien pár hónapja próbálta magát jól érezni egy buliban, az estének akkor csúfos vége lett. A helyszínen ugyanis többen megszégyenítették: kinevették, ahogy táncol. Az előtte/utána készült kép felkerült a netre. Itt jött a fordulat.És kezdődött a buli

A férfiről hamarosan kiderült, kicsoda, nem sokkal később pedig több mint 1700-an jelezték, hogy táncolnának vele, világsztárok vállalták, hogy fellépnek a buliban ingyen. Azt akarták világossá tenni: a megszégyenítés nem oké. Nem mellesleg, az egész ügy „kibeszélő-hullámot” indított, többen előjöttek azzal, mennyit gúnyolták testalkata miatt.


A nagy partija előtt Meghan Trainorral táncolt New Yorkban a Today show-ban. Természetesen arra a dalra, ami röviden a testünk elfogadásáról szól.A bulit most rendezték, Moby volt a DJ.„Elképesztő” - kommentálta a partit O' Brien. „Mindig lesznek rossz emberek a világon, de a jók sokkal többen vannak.” A férfi egyébként most járt először Hollywoodban. Azt mondta, szeret táncolni, annak ellenére, hogy azért vannak rossz mozdulatai.

Minden járt neki bevonuláskor: vörös szőnyeg és rengeteg fotós.


Íme


A bulival nem csak Sean O' Briennek kedveztek: 30 ezer dollár adomány gyűlt össze a zaklatás elleni fellépések támogatására.


Itt megnézheti, hogy táncol Sean O'Brien