DumaFoci rádiós stream teszt

-

jj


A DumaFoci közvetítés bekapcsolásához kattintson a lejátszás gombra. Ha inkább Winampban vagy iTunes-ban hallgatná a közvetítést, arra is van lehetőség.

Kevésbé mindentudó, régi gépeken is működő lejátszó:DumaFoci ÉLŐ

Amikor adásban vagyunk, itt hallgathatja a DumaFocit élőben: A DumaFoci közvetítése a netrádiók által is használt technológiára épül, így bármelyik hagyományos médialejátszóval bele lehet hallgatni. Ha ez a HTML5-ös lejátszó valamiért nem működne, vagy nem jelenik meg a böngészőben, itt találhat egy Flash-es változatot. A közvetítés webcíme: http://87.229.24.114:6440/live.mp3 A Winampban egy kattintással megnyitható lejátszólistát pedig innen éri el. Ha nincs a gépén lejátszó, akkor az ingyenes VLC letöltését ajánljuk.  


Nekünk Winamp kell!

A DumaFoci közvetítése a netrádiók által is használt technológiára épül, így bármelyik hagyományos médialejátszóval bele lehet hallgatni. A közvetítés webcíme: http://87.229.24.114:6440/live.mp3 A Winampban egy kattintással megnyitható lejátszólistát pedig innen éri el. Ha nincs a gépén lejátszó, akkor az ingyenes VLC letöltését ajánljuk-