Deutsch Tamás fia felépült lábtöréséből

Fotó: VS.hu / Kummer János

-

Az MTK-nál védőként focizó Deutsch Bence februárban szenvedett lábközépcsonttörést. Alkati kérdés volt a gyors felépülés.


Amint arról beszámoltunk, február elején egy Vasas elleni felkészülési mérkőzésen ütközött saját csapattársával Deutsch Bence, az MTK Budapest védője. A játékos lábközépcsonttörést szenvedett, mutatjuk az esetet:Az MTK-elnök, InternetKonért is felelős Fidesz-politikus, Deutsch Tamás fia villámgyorsan épült fel a lábtöréséből, már futóedzéseket is végez – áll abban az interjúban, melyet Deutsch Bence az MTK honlapjának adott.


Deutsch 2014 januárjában, még a PMFC játékosaként


Elkezdtem futni, lassan újra barátságba kerülök a labdával is, és reményeim szerint két-három héten belül bekapcsolódhatok a közös munkába, immáron teljes intenzitással

– mondta a focista, aki szerint még a tervnél is jobban alakultak a dolgok. Hozzátette: „Kiválóan sikerült a műtét, és a rehabilitáció is zökkenőmentesen zajlik Sipos Péter segítségével. Valószínűleg alkati kérdés is, hogy gyorsan felépülök, és az eltökéltség sem hiányzott belőlem, az biztos.