Deutsch trágárul lilamajmozta párttársát a Fradi-meccs után

Fotó: VS.hu / Kummer János

-

A Facebookon szólt be a Fradinak az újpesti polgármester, Wintermantel Zsolt. Deutschnak nem tetszett, amit mondott, és visszavágott. Idiótázva, bunkózva, lájkkurvázva, lilamajmozva.


Csütörtök este a Fradi kiesett az Európai Ligából, miután a visszavágón is kikaptak a bosnyák Željezničartól. A csapat mintegy 250 szurkolója nem léphetett be a stadionba, mert Kubatov Gábor, az FTC elnöke úgy döntött, a szurkolók idegenben is csak szurkolói kártyával léphetnek be a meccsre.


A mérkőzés után a fideszes újpesti polgármester (és egyben Újpest-szurkoló), Wintermantel Zsolt a Facebook-oldalán reagált Kubatov döntésére.


Az FTC minden egyes NB1-es vereségének örülök. Szívből! Ha a Magyar Kupában kikapnak nevetek. Hangosan. Amikor mi verjük...

Posted by Wintermantel Zsolt on 2015. július 23.

Erre kommentben Deutsch Tamás reagált, durván beszólt Wintermantelnek:


Az MTK minden egyes győzelmének örülök. Szívből! Ha a Magyar Kupában nyerünk, tapsolok. Hangosan. Ha a Fradit vagy az Újpestet verjük meg, gyönyörűség. Ha magyar csapat nemzetközi mérkőzést játszik, mert magyar vagyok, drukkolok neki. Szeretném a jót, a jobbat. Boldog lettem volna, ha az FTC továbbjut. A focinak vannak törvényei. Íratlan szabályai, legendái, történetei, feltételezései, babonái.

És bizony akad szegény, szerencsétlen, uborkafára felkapaszkodott idióta, akinek a futball szépségéről fogalma sincs, aki azt sem tudja, eszik vagy isszák a sportszerűséget. Aki büszkén azt gondolja, ha bunkóbb a legbunkóbb futballhuligánnál, akkor jófej klubelnök. Pedig csak egy szánalmas lájkkurva. Igazi, tőről metszett lila majom.
Aki NEM NYERHET!