Dennis Rodman: Láttam Kim Dzsong Un nagybátyját, nem ölték meg

Fotó: AFP / WANG ZHAO / AFP / WANG ZHAO

-

A volt kosaras szerint az észak-koreai vezető nem végeztette ki a nagybátyját, olyannyira, hogy ő még látta is egy korábbi utazása során.


Kim Dzsong Un nem is végeztette ki nagybátyját egy tisztogatás során – erről beszélt az észak-koreai vezetővel baráti viszonyt ápoló exkosaras, Dennis Rodman a Telegraph szerint. A DuJour magazinnak adott interjújában kijelentette, hogy Dzsang Szong Tek még mindig életben van, annak ellenére, hogy az észak-koreai állami média megírta: decemberben kivégezték államellenes tevékenységért. „Itt viszont bármit állíthatsz Észak-Koreáról, az emberek rögtön el is fogják hinni azt” – vélte Rodman.

„Legutóbb akkor jártam ott, amikor azt terjesztették, hogy megölte a barátnőjét, nagybátyját, oda is vetette a kutyák elé... Miközben mindketten ott álltak mögöttem”
– lepte meg a nagyközönséget a volt kosaras. Rodman hozzátette, hogy Kim Dzsong Un nagyon szeretne tárgyalni Barack Obamával. A férfi hozzátette: Kim Dzsong Un elmondta neki, hogy az országnak vannak nukleáris fegyverei, amikre azért van szüksége, mert „ez egy kis ország, amelynek meg kell tudni védeni önmagát”.
„Azt mondta, nem akar lebombázni senkit. Elmondta, hogy nem akar amerikaiakat ölni, sőt szereti az amerikaiakat.”