De ki valaki Békés megyében? – Aki fizet

-

Személyek és cégek is bekerülhetnek a kiadványba, mégpedig fizetős alapon.


Jövő karácsonykor kerülhet a boltokba a Ki kicsoda Békés megyében? című könyv – jelentette be Török Miklós, a tervezett kiadvány kiadója, a Credit Work Marketing Kft. ügyvezetője csütörtökön Gyulán, sajtótájékoztatón.

A könyvben a Békés megyéből elszármazott hírességeket, művészeket, sportolókat, közéleti személyiségeket mutatnák be. Emellett teret biztosítanának a kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozások, civil szervezetek, alapítványok, oktatási műhelyek bemutatásának is - mondta Török Miklós.

A könyvbe mintegy ezer-ezerkétszáz személy és gazdasági társaság kerülhet be ajánlás, illetve jelentkezés alapján; a jelentkezésekről a kiadó dönt, hogy elfogadja-e vagy sem.

Jövő október végéig gyűjtik az ajánlásokat és a jelentkezéseket, a könyv a tervek szerint karácsonyra jelenne meg, és várhatóan tízezer forintba kerül majd – közölte.

A hírességekről fél-egy oldalon jelenne meg az életrajzuk és a fotójuk. A kiadványba fizetős alapon lehet kerülni, magánszemélyek ezért egy kiadványt kapnak majd.