David Guetta segíthet román Eb-jegyhez jutni a magyaroknak

-

Arról már korábban beszámoltunk, hogy David Guetta fogja megkomponálni a nyári foci-Európa-bajnokság himnuszát, most pedig „célirányosan” a magyar drukkereket is arra buzdítja, hogy segítsenek neki ebben.


A Goal.com Facebook-oldala így hirdeti a legfrissebb promót: „WIN TICKETS to watch Hungary at @UEFAEURO #‎EURO2016 by recording with @DavidGuetta on the official song!” – azaz „Nyerj jegyet, hogy láthasd Magyarországot az Európa-bajnokságon azzal, hogy David Guettának segítesz felénekelni a hivatalos dalt.


WIN TICKETS to watch Hungary at @UEFAEURO #EURO2016 by recording with @DavidGuetta on the official song!

Posted by Goal.com on Friday, 12 February 2016

Hogy ezzel miként lehet magyar meccsre jegyet nyerni, azt nem tudni. Ha az ember a belinkelt Thisonesforyou.com oldalra kattint, akkor felugrik az a honlap, ahol fel lehet énekelni egy szurkolói rigmust, amely bekerülhet majd a hivatalos dalba is. Azonban ott sem jelzik, hogy a magyar válogatott valamelyik meccsére sorsolnának belépőt, az oldalon az olvasható, hogy a szerencsés nyertes a nyitómeccset nézheti meg, találkozhat David Guettával, a VIP-ben bulizhat vele a párizsi koncertjén, amely az Eiffel-torony alatt lesz, továbbá állják az utazását és a szállását is.

Persze ettől még a Franciaország–Románia-nyitótalálkozót sem lehet rossz megnézni Párizsban.