Dárdai: Szétrobban a fejem

Fotó: AFP / RONNY HARTMANN

-

A magyar válogatott és a Hertha BSC szakvezetője elismerte: nagyon megerőltető számára a két munka párhuzamos teljesítése.


Nem egyszerű egyik kihívást sem teljesíteni, de megoldható. Hosszú távon nyilván nem lehet így folytatni a munkát, mert szétrobban a fejem, és a családom is kárát látja. A feleségemen és a gyermekeimen már látom, hogy nyomja őket a kettős teher. Megpróbálom, ha lehetséges, az Eb-selejtezők novemberi zárásáig folytatni a munkát. Mindent megteszek ennek érdekében

mondta a Berliner Zeitungnak Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott és a Hertha BSC megbízott szakvezetője. A 39 éves szakember szerint a válogatottal nehezebb a munka, mivel nagyon rövid idő van felkészíteni a játékosokat mentálisan, erőnlétileg és taktikailag. Klubedzőként sokkal több az idő új célok kitűzésére, fejlesztésre – véli Dárdai. Hozzátette:


Mindkét csapatomnak megvannak az erősségei és a gyengeségei, no meg a kiemelkedő egyéniségei – egységesen, egymásért küzdve nagyszerű dolgokra képesek. Az a feladatom, hogy ezt kihozzam belőlük.

A Dárdai vezette magyar válogatott vasárnap este 20.45-kor játszik Európa-bajnoki selejtezőt Budapesten.