Dárdai egervárizott egyet a Feröer-meccs előtt

Fotó: Bongarts/Getty Images / Boris Streubel

-

Dzsudzsák nagyon örül, hogy lehet szurkolás a csütörtöki Magyarország–Feröer-szigetek Eb-selejtezőn, amelyre az MLSZ több mint tízezer nézőt vár.


Dzsudzsák Balázs csapatkapitány szerint segítséget jelenthet a szurkolók jelenléte a csütörtöki selejtezőn. „Mindenki nagyon örül ennek a bejelentésnek, bízom abban, hogy közel telt ház előtt léphetünk majd pályára” – mondta a török Bursaspor szélsője az M4 Sport7fő című műsorában, miután hétfőn kiderült, hogy az UEFA fellebbviteli bizottsága nem hozta meg a korábbi, románok elleni mérkőzés kapcsán kihirdetett zárt kapus büntetés jogerőre emelkedéséhez szükséges másodfokú döntést.

Sztancsik Tamás, a válogatott kommunikációs vezetője megjegyezte, a találkozóra nagyjából tízezer belépő vár még gazdára.


Dárdai bízik a legjobb harmadik helyben

A műsorban megszólalt Dárdai Pál korábbi szövetségi kapitány is, aki egyik elődje, Egervári Sándor klasszikus szavával „örömtelinek” nevezte, hogy a válogatott szurkolók előtt játszhat. Mint Dárdai elmondta, az ő irányítása alatt egy türelmes és sikerre éhes szurkolótáborral együtt értek el remek eredményeket.

A Hertha edzője szerint a csapat nagy lehetőség és megoldható feladat előtt áll, és bízik abban, hogy az együttes akár az automatikus Eb-részvételt jelentő legjobb harmadik helyet is megszerzi. Dárdai ugyanakkor nem a helyszínen nézi meg a meccset.

„Ha kijut a csapat, akkor nagyon boldog leszek, mert az azt jelenti, hogy nem ment kárba a munkám” – jelentette ki Dárdai.