Daniel Craig marad Bond

Forrás: MGM

-

A titkosügynökről szóló új filmet 2019 novemberében kezdik vetíteni – írja a New York Times.


A 007-es ügynökről szóló filmet hétfőn közölték, de azt nem árulták el, ki a főszereplő. Az amerikai bemutatót 2019. november 8-ra időzítették, hagyományosan kicsivel a brit premiert és a nemzetközi bemutatókat követően – írták a producerek.

A film a James Bond-széria 25. hivatalos darabja lesz. A honlap megnevezte a produkció forgatókönyvíróit: Neal Purvist és Robet Wade-et, valamint a producereket: Michael G. Wilsont és Barbara Broccolit.

A 49 éves Daniel Craig 2006 óta négy epizódban – Casino Royale, Quantum csendje, 007: Skyfall, 007 Spectre: A Fantom visszatér – játszotta Bondot. Mivel szerződése csak négy részre szólt és a szereppel kapcsolatos interjúkat megterhelőnek tartotta, a rajongók nem számítottak arra, hogy ismét az ügynök szerepébe bújik. Korábban Craig állítólag el is mondta, hogy befejezte a Bond-filmeket és tovább akar lépni. Azóta Idris Elba, Tom Hiddlestone és Tom Hardy neve is felmerült új Bondként.

Mostanában azonban Craig már azt is mondta, hogy ismét eljátszaná a szerepet. A The New York Times két bennfentes forrásra hivatkozva állította, hogy Craig szereplése lefutott dolog.

A Spectre világszerte mintegy 880 millió dolláros jegybevételt hozott a mozikban.

A Bond-honlap bejelentése után a Facebookon olyan kommentek is megjelentek, amelyek női Bondot sürgetettek. A Doctor Who sorozatra utaltak, amelyhez a napokban választottak női címszereplőt.